dilluns, 16 de maig del 2016

MAIG 2016

Bones,

Aquesta serà la última entrada al blog del projecte rossinyol. Fent memòria dels últims 6 mesos que hem participat al projecte, em venen records d'alegria i diversió. No només ens ho hem passat molt bé si no que hem après les unes de les altres i això és el que ho fa especial.

 El mes d'abril-maig hem quedat tres vegades, la primera vam anar a jugar a la platja i vam anar d'excursió fins a una roca que hi ha a la platja de Blanes molt famosa. Baixant de la roca vam veure que al passeig hi havia "paradetes" i vam passar una bona estona contemplant el munt de "paradetes".  Va coincidir que aquell mateix dia feien un cursa de triatló i hi havia molta gent animant als concursants així que ens vam afegir i vam passar una bona estona animant.

Hi va haver un cap de setmana que la Zahira no va poder quedar i per tan no ens vam baixar a Blanes.

El cap de setmana següent, no vam poder fer els plans que teniem pesats ja que va ploure molt. Vam decidir buscar activitats que feien als pobles del costat i tal dit tal fet vam trobar que a Lloret feien un campionat de patinatge i a les nenes els va fer il·lusió. vam anar cap a Lloret ens vam parar a esmorzar a una pastisseria i vam anar a veure la competició de patinatge.

L'últim cal de setmana vam voler fer alguna cosa especial i vam anar a muntar a cavall a Santa Susanna. Va ser molt xulo, la Zahira i la Yasmine van tenir totes dues un cavall blanc com elles volien i al final de tot van poder donar-los menjar  i els hi va encantar. Va ser molt bonic acabar amb aquesta activitat.

Moltes gràcies,






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada