diumenge, 17 de gener del 2016

Gener 2016



Bones a tots,

Aquest últim mes amb les vacances de nadal i tot plegat ens hem vist 3 vegades.

El cap de setmana abans de nadal vam anar a casa la Yasmin i vam fer un taller de samarretes. El taller consistia en fer una forma de paper per exemple una estrella i posar en el contorn de la forma  puntes de plastidecor. Per fixar el plastidecor a la samarreta i que per tanes veiés la silueta de la forma que havies fet, vam passar la planxa. Van quedar unes samarretes fantàstiques! Aquestes nenes són unes artistes! Quan vam acabar de fer la samarreta vam estar jugant a jocs de taula i ens ho vam passar molt bé.

Per nadal ens vam veure una vegada i vam anar al cinema. Vam anar a veure una pel·lícula que es diu "El viaje de Arlo" i ens va agradar molt. La pel·lícula anava d'un dinosaure que a partir d'un llarg viatge per tal de poder tornar a casa superava els seus temors i feia nous amics.

El cap de setmana passat vam tornar a quedar i aprofitant que era dissabte vam decidir anar a la biblioteca a fer alguna manualitat i a llegir llibre, però abans de tot això havíem de carregar piles i vam anar a esmorzar a un bar que hi havia al centre de la vila. Vam fer un cacaolat calent amb croissant que eren boníssims. A la biblioteca vam estar llegint llibres d'animals, vam pintar i dibuixar i ens vam connectar una estona a internet. Vam fer un matí molt complet.

Això és tot per aquest mes espero que us hagin agradat totes les activitats que hem fet i ens veiem el pròxim mes amb un munt d'activitats més per explicar.

Moltes gràcies.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada